FOTO VIDEO SLIKANJE I
SNIMANJE VJENČANJA


RUČNO RAĐENI ALBUMI
ZA FOTOGRAFIJE


FRIZURE ZA VJENČANJE


vjenčanje

Ova rubrika nastala je kako bi mogli svojim gostima ili onima koji nisu mogli prisustvovati  pokazati s nekoliko fotografija i kratkim videom kako je bilo na vašem vjenčanju.
                 
opširnije

Oglašavanje
Oglašavanje na
www.nase-vjencanje.info

                opširnije

 

  Sve za vjenčanje

 


fotograf video snimanje vjenčanja
Video snimanje vjenčanja

Preporučljivo je da za vaše vjenčanje angažirate i profesionalnog snimatelja koji će za Vas snimiti najbitnije trenutke Vašeg vjenčanja. Možda će Vam to u startu zvučati malo pretjerano i suvišno posebice ako razmotrite činjenicu koliko ste tuđih vjenčanja pogledali na DVD-u ali nije stvar u tome tko će ikoliko puta gledati snimku vašeg vjenčanja, ona se snima najviše radi vas dvoje. Vi ste ti koji će tu snimku s radosti pogledati i nakon par godina prisjetiti se lijepih trenutaka sa vaše svadbene svečanosti. Snimanje vjenčanja može obaviti i neki od vaših prijatelja koji posjeduje video kameru, no ukoliko angažirate snimatelje da vam odrade posao profesionalno tada možete očekivati visokokvalitetnu snimku koja će biti gledljiva i dobro montirana, a kako snimatelji vjenčanja imaju iskustva sa snimanjem vjenčanja budite bez brige, snimatelji već dobro znaju gdje trebaju stati, koga i kada snimati. Naša preporuka je da svakako angažirate snimatelja neka to bude vaš poklon vama samima, bit ćete si zahvalni za deset i više godina. Video snimanje vjenčanja možete dogovoriti u za to specijaliziranom foto studiu gdje možete dogovoriti što i koliko će se snimati na osnovi toga može se definirati i cijena snimanja vjenčanja. Ponekad nije potrebno snimati sve, već samo početak svečanosti, okupljanje gostiju, vjenčanje u crkvi i dolazak mladenaca u restoran ili salu za vjenčanje. To bi već trebalo biti dosta za kakvih 20-30 minuta snimke, no ukoliko ste već angažirali snimatelje predlažemo da dogovorite snimanje cijele svečanosti, tako će svaki zanimljiv trenutak ostati ovjekovječen. 
 

 

Organizacija Vjenčanja
Od kuda početi, kojim redoslijedom, što je potrebno, i što sve morate znati prije vjenčanja. Vaše vjenčanje mora biti onakvo kakvo vi želite, a za to je potrebno puno priprema.
                                                                          
opširnije

 

 

Vjenčanje - Vjenčanice - Organizacija Vjenčanja - Pozivnice za vjenčanje - Cvijeće za svadbu
Copyright © 2005 www.nase-vjencanje.info  Zagreb - Hrvatska
Izrada web stranica REKLAM-NET Najbolja preglednost Internet explorer u rezoluciji 1024x768