FOTO VIDEO SLIKANJE I
SNIMANJE VJENČANJA


RUČNO RAĐENI ALBUMI
ZA FOTOGRAFIJE

FRIZURE ZA VJENČANJE


vjenčanje

 

Ova rubrika nastala je kako bi mogli svojim gostima ili onima koji nisu mogli prisustvovati  pokazati s nekoliko fotografija i kratkim videom kako je bilo na vašem vjenčanju.
  opširnije

 

    Oglašavanje
    Oglašavanje na
    www.nase-vjencanje.info

                        opširnije
 

 

 

------------

Naši partneri

 kupoprodaja
web imenik - kupoprodaja

izrada web stranica
izrada web stranica
internet poslovanje
internet stranice
oglašavanje

 

 

 Sve za vjenčanje

 
 glazbeni sastav za svadbuMuzika za vjenčanja

Želite li da se vaši uzvanici na vašoj svadbenoj svečanosti ugodno osjećaju i dobro zabave, biti će potrebno angažirati neki od mnogobrojnih glazbenih sastava ili nekog DJ-a koji će za Vas i vaše goste birati muziku. Neki kažu da je muzika najbitniji dio svadbene svečanosti te da o glazbenom sastavu ovisi kakvo će raspoloženje vladati, stoga svakako birajte najbolje muzikaše i svakako provjerite prije kako zvuče uživo na nečijoj svečanosti.
U ovom slučaju poslovica "kolko para, tolko muzike" uistinu vrijedi, a popularni i kvalitetni sastavi rezervirani su mjesecima unaprijed. Ukoliko na vašoj svadbenoj svečanosti želite dobru zabavu, morate angažirati dobre glazbenike jer bez dobre muzike nema ni dobre zabave.
Ukoliko imate uzvanike različitih dobnih skupina bend je odličan zbor, no valjalo bi s bendom dogovoriti da ne rade učestale pauze iza ponoći jer to loše utječe na raspoloženje gostiju, a i društvo će se brzo razići. Isto tako dobar glazbeni sastav ne znači i dobru zabavu ukoliko nemaju različit repertoar pjesama i ukoliko ne znaju zabaviti goste. Svakako ukoliko niste poslušajte kako zvuče i otiđite na neku svadbenu svečanost na kojoj nastupaju prije vašeg vjenčanja. Ukoliko pak radite manju svečanost i DJ će biti dobar izbor, dogovorite s njime listu pjesama koju da pušta i koje bi svakako željeli čuti DJ isto mogu napraviti dobar štimung ukoliko su iskusni i ako su već nastupali na sličnim svečanostima. Bilo kako bilo nikako ne zaboravite da je muzika glavna za podizanje raspoloženja i stvaranje ugodne i vesele atmosfere na vašoj svadbenoj svečanosti


Trio Bolero

Grupa Bolero je glazbeno zabavni band za vjenčanja i svadbe. Izvode bogat repertoar prilagođen atmosferi, a sviraju domaću pop glazbu, zabavnu muziku, stranu glazbu od evergreena do klasika rock'n'rola.

Uveseljavaju ljude diljem lijepe naše (Zagreb, Osijek, Dubrovnik, Split) i jamče dobar provod bez obzira gdje nastupali. Posjetite stranice i pogledajte glazbeni repertoar te video  i foto galerije slika sa proslava. Za više detalja i dogovor oko termina nastupa slobodno  kontaktirajte.

www.trio-bolero.com


Organizacija Vjenčanja
Od kuda početi, kojim redoslijedom, što je potrebno, i što sve morate znati prije vjenčanja. Vaše vjenčanje mora biti onakvo kakvo vi želite, a za to je potrebno puno priprema.
                                                                          
opširnije

        

Vjenčanje - Vjenčanice - Organizacija Vjenčanja - Pozivnice za vjenčanje - Cvijeće za svadbu
Copyright © 2005 www.nase-vjencanje.info  Zagreb - Hrvatska
Izrada web stranica REKLAM-NET Najbolja preglednost Internet explorer u rezoluciji 1024x768