FOTO VIDEO SLIKANJE I
SNIMANJE VJENČANJA


RUČNO RAĐENI ALBUMI
ZA FOTOGRAFIJE


FRIZURE ZA VJENČANJEvjenčanje

Ova rubrika nastala je kako bi mogli svojim gostima ili onima koji nisu mogli prisustvovati  pokazati s nekoliko fotografija i kratkim videom kako je bilo na vašem vjenčanju.
                 
opširnije

Oglašavanje
Oglašavanje na
www.nase-vjencanje.info

                opširnije

 

  Sve za vjenčanje

 

svečane frizure za vjenčanjaSvečana frizura za vjenčanje

Konačno se bliži taj dan o kojem sanjate još od djetinjstva… Crkva je rezervirana, limuzina odabrana, pozivnice otisnute, haljina odavno spremna… Biti će magično… Sunce će sijati, osmjeh će blistati na svim licima, a vi ćete zaplesati svoj prvi ples kao gospođa.

Kako bi sve izgledalo kao iz bajke, napominjemo kako je izuzetno bitno da se na vrijeme pobrinete za frizuru koju ćete taj dan ponosno pokazati.

Na dan vašeg vjenčanja, vaši uzvanici najviše će gledati vas. Kakvu haljinu imate, kakvu frizuru nosite, kakav je vaš makeup... Fotograf će ispucati milijun slika, a vi ćete biti na 80% njih. Zato je važno da sve na vama bude u stilu i usklađeno.

Pravo vrijeme za odabir frizure je odmah nakon odabira vjenčanice. Nemojte čekati zadnji trenutak, jer uz vjenčanicu frizura je prvo što će biti zapaženo na vama.

Proba

Proba je možda i najvažniji dio vezan uz svečanu frizuru za vjenčanje. Na probu trebate doći pripremljeni. Idealno bi bilo kada biste na probu donijeli sliku na kojoj ste vi u odabranoj vjenčanici. Ukoliko Vam se neka frizura osobito sviđa, ponesite i tu sliku ili magazin. Osigurajte si dovoljno vremena za razgovor s vašim stilistom. Zatražite dodatne kataloge i recite što vam se sviđa, a što ne.

Iskusni stilisti znati će vam dati smjernice kakav odabir frizure bi bio optimalan za vas, ovisno o tipu odabrane vjenčanice, anatomije lica, trenutnog stanja vaše kose i još mnogih drugih faktora. Međutim upamtite, sve smjernice i savjeti koje ćete dobiti su dobrodošli i dobronamjerni, ali krajnji odabir same frizure leži isključivo na vama. Ipak je najvažnije da vi budete zadovoljne same sa sobom i osjećate se dobro.

Ukoliko na vrijeme odradite sve bitne detalje, ne postoji prepreka da dobijete upravo ono što želite. Ako se odlučite za lepršave lokne, a dužina kose vam to ne omogućava, rješenje leži u ekstenzijama koje su dostupne u svim bojama od prirodne kose. Nadalje, bitnu ulogu igra boja kose, ukrasi u kosi i još mnogo drugo… Sve su to detalji koji moraju biti unaprijed dogovoreni…

frizure za vjenčanje

Dan vjenčanja

Dakle i taj dan je došao… Ukoliko ste kvalitetno odradili sve predradnje vezane uz frizuru, ne brinite… Za vas je ovo lakši dio „posla“. Svi parametri su poznati! Na vrijeme dođite na zakazani termin u vaš frizerski studio, te se prepustite stručnim rukama Vašeg stilista.

U dogovoru sa vašim stilistom možete dogovoriti više načina na koji možete kvalitetno odraditi sve vezano uz frizuru na dan vašeg vjenčanja. Jedna od mogućnosti je da sve odradite u prostoru frizerskog studia.

Kako bi na vaš dan sve bilo podređeno vama i vašim željama, moguće je dogovoriti da vaš stilist dođe na bilo koju vama željenu lokaciju. Međutim, tada će neke aktivnosti biti potrebno odraditi dan ili dva ranije u salonu. Ukoliko se odlučite na takvu varijantu, potrebno je unaprijed dogovoriti lokaciju i termin posjete, te točno determinirati eventualne aktivnosti koje će ipak trebati odraditi u samom salonu. Mnogi se odlučuju na ovu varijantu, jer tako na dan vjenčanja štede vrijeme, a mogu dogovoriti i posebne usluge. Zahtjev jedne mladenke da sve djeveruše imaju istu frizuru ukoliko se sve unaprijed isplanira i dogovori, frizerski studio vam i to može omogućiti

Makeup

Makeup je također bitan čimbenik za dobivanje savršenog izgleda. Makeup mora biti tako izveden da sakrije nedostatke a istakne ono najbolje od vas. Međutim, ono što mnogi zaboravljaju je da makeup mora biti dugotrajan. Razlika između večernje šminke i šminke za vjenčanje je ta da ova druga mora izdržati cijeli dan i cijelu noć, te pritom i dalje izgledati kako da ste netom našminkane.

Frizerski studio nudi Vam cjelovitu uslugu kojom ćete sigurno biti zadovoljne. Stručno i kompetentno osoblje provesti će vas kroz sve faze potrebne za savršen dojam počevši od frizure pa sve do makeup-a.

Za više informacija posjetite www.frizeraj.hr
  
 

 

Organizacija Vjenčanja
Od kuda početi, kojim redoslijedom, što je potrebno, i što sve morate znati prije vjenčanja. Vaše vjenčanje mora biti onakvo kakvo vi želite, a za to je potrebno puno priprema.
                                                                          
opširnije

 

        

Vjenčanje - Vjenčanice - Organizacija Vjenčanja - Pozivnice za vjenčanje - Cvijeće za svadbu
Copyright © 2005 www.nase-vjencanje.info  Zagreb - Hrvatska
Izrada web stranica REKLAM-NET Najbolja preglednost Internet explorer u rezoluciji 1024x768